Ce a vrut sa zica autorul?! :)) Reactia incredibila a primarului care si-a dat singur titlul de cetatean de onoare: "Daca CFR Cluj nu a refuzat, eu de ce sa o fac?"

Pietrosita CFR Cluj Leonard Dicu primar Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Iulie 2018, 09:42
Data actualizarii: Miercuri 25 Iulie 2018, 09:51

Edilul unei localitati din judetul Dambovita si-a acordat singur titlul de cetatean de onoare, apoi a varsat o lacrima cand si l-a inmanat.

Leonard Dicu, primarul comunei Pietrosita, din judetul Dambovita, a devenit cunoscut dupa ce si-a acordat singur titlul de cetatean de onoare. In momentul ceremoniei, el a varsat si o lacrima, in prezenta mai multor politicieni de la centru.

Edilul comunei Pietrosita a explicat acum si cum a ajuns sa fie cetatean de onoare. El sustine ca propunerea a fost facuta de oamenii din Consiliul Local, iar el doar a semnat-o. El a facut si o comparatie cel putin bizara.

"Daca CFR Cluj nu a refuzat titlul de campioana, eu de ce sa refuz diploma de cetatean de onoare?", a spus el, citat de Digi24.

Leonard Dicu sustine ca niciun alt localnic din Pietrosita nu merita distinctia mai mult decat el.

"Am o majoritate. Deci vreau sa va spun ca in aproape cinci mandate nicio hotarare de Consiliu Local nu a fost impotriva propunerii mele", a mai spus el.

"Au votat 15 ani de realizari si activitate. Vreau sa va spun cu mana pe inima, si daca aveam Consiliu in inferioritate, tot votau, ca nu au ce sa imi reproseze. Cum sa refuzi o asemenea onoare?", a adaugat el.

In final, edilul din Pietrosita s-a comparat si cu fotbalistii care castiga trofee.

"Si fotbalistii, si sportivii care primesc, cred ca i-ati vazut ca lacrimeaza, vorbesc, este un moment deosebit sa primesti o distinctie", a incheiat el.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!