Anamaria Prodan sare in apararea lui Coltescu! "Mi se pare o tampenie! "Au fost facuti tigani. Eu, in locul lor, terminam acest meci cu 3-0 la masa verde!"

Anamaria Prodan sare in apararea lui Coltescu! "Mi se pare o tampenie! "Au fost facuti tigani. Eu, in locul lor, terminam acest meci cu 3-0 la masa verde!"

Anamaria Prodan a vorbit despre scandalul creat de brigada lui Ovidiu Hategan la Paris. 

Sebastian Coltescu l-a numit "negru" pe Pierre Webo, secundul echipei Basaksehir. Omul din staff-ul echipei din Turcia s-a simtit ofensat, iar totul a degenerat intr-un haos total. Partida dintre PSG si Basaksehir a fost oprita si s-a reluat de abia a doua zi din minutul in care a fost oprita. Dupa acest eveniment care a a facut inconjurul lumii, Ovidiu Hategan impreuna cu brigada lui s-au intors in Romania, iar pentru meciul de la Paris, UEFA a delegat alti arbitri. 

Anamaria Prodan nu considera ca arbitrul roman poate fi acuzat de rasism. De asemenea, finantatorul de la Sibiu a declarat ca va vorbi cu Sebastian Coltescu si il va incuraja, deoarece este nedrept ce i s-a intamplat. 

"Mi se pare o tampenie. Eu, care mi-am crescut copiii in America, unde stiti foarte bine ca e foarte greu, trebuie sa gandesti inainte sa spui ceva unui om de culoare, mi se pare o prostie. Adica, pana la urma omul asta vorbea in limba noastra, in limba romana, unde nu vad de ce ar fi rasism ca ai spus cel negru. Pentru ca a nu l ai facut ni***r, nu- l ai facut in niciun fel. 

Nu mi se pare nimic jignitor atat timp cat in limba noastra negru e o culoare. Si atunci am putea spune ca daca sunt 3 jucatori de 1.60 si unul de 1.80 daca spun ala inalt sau ala mic inseamna ca e si aia discrimnare?  In plus, vedeti ca sunt niste biscuiti facuti in Turcia si au si fabrica in Romania, Negro. Pai sunt rasisti turcii? Cum vine asta?

Brigada a fost hartuita din primul pana in ultimul moment. Au fost facuti tigani. Eu, in locul lor, terminam acest meci cu 3-0 la masa verde si se termina balciul. Un scandal fara niciun fel de inima cum ar veni. Ma gandeam sa-i dau un mesaj arbitrului nostru si sa-l incurajez pt ca mi s a parut tare nedrept tot ce s a intamplat. 

Sunt alturi de el si probabil si federatia romana ar trebuie sa se implice ca nu e normal si nu e normal sa terfelesti numele unui arbitru de talia lui Coletscu in halul asta", a spus Anamaria Prodan la Telekom Sport.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies