Fotbal extern

Altă echipă, același Șumudică! Contre cu un reporter: „Ar trebui să știi mai multe despre fotbal!”

În etapa a 15-a din campionatul Turciei, Malatyaspor, 0-0, a întâlnit-o pe Konyaspor, ocupanta locului secund, meci la finalul căruia Șumudică a reușit să își blocheze adversarii și să obțină un punct.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 23:50
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 23:54

Cu toate acestea, fanii sunt nemulțumiți de modul în care se comportă echipa favorită pe faza ofensivă, iar Șumudică nu a putut evita această observație nici la conferința de presă după meci. 

„Echipa mea a jucat foarte bine și a luat un punct. Uneori te scapi de retrogradare că ai luat un punct, alteori poți deveni campion. Eu te invit la Malatya, hai să te antrenezi cu echipa mea.

Am 10 jucători sub 20 de ani. Vreau să-ți adresez și eu o întrebare. De ce crezi că face Șumudică una-două schimbări pe meci? Ar trebui să știi mai multe despre fotbal”, a spus Marius Șumudică.

De asemenea, antrenorul lui Malatyaspor a precizat că elevii săi i-au respectat tactică și că jucătorii lui Konyaspor nu și-au creat nicio ocazie de a marca.

„I-am închis tactic, nu le-am dat nicio șansă. Îi felicit pe jucători. Au implementat exact ce am făcut la antrenamente. Nu am primit gol în ultimele două jocuri. Suntem sub presiune și ne luptăm să nu retrogradăm. E foarte important ca echipa să nu cedeze”, a spus Marius Șumudică. 

Malatyaspor ocupă locul 18 în campionatul Turciei, cu 14 puncte, în timp ce Konyaspor este pe locul 2, cu 27 de puncte, lider fiind Trabzonspor, cu 39 de puncte.

Modifică setările cookies