A doua înfrângere pentru Al Tai, cu Mirel Rădoi pe bancă. Au primit gol în minutul 95

Al Tai Mirel Radoi Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 17:57
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 18:09

Mirel Rădoi (41 de ani) a ajuns în Arabia Saudită la sfârșitul lunii ianuarie, disputând prima partida din postura de antrenor al formației Al Tai. 

În etapa a 15-a din competiția internă, Al Tai a jucat pe teren propriu cu Al Ittihad, partidă pe care a pierdut-o cu scorul de 0-1. Este al cincilea eșec consecutiv pentru formația antrenată acum de Mirel Rădoi.

Golul oaspeților a fost marcat în minutul 95, prin Coronado. În urma acestui rezultat, Al Ittihad rămâne pe podium, pe locul trei, la egalitate de puncte cu Al Nassr și Al Shabab, în timp ce Al Tai a rămas pe locul zece.

Mirel Rădoi a negociat cu echipe din Europa, dar a ales Arabia Saudită
 

La plecarea în Arabia Saudită, Mirel Rădoi a dezvăluit că s-a aflat recent în negocieri cu echipe din Bulgaria sau Grecia, însă a preferat Arabia Saudită datorită stabilității oferite și a proiectului.

"De luni de zile tot am avut contacte, chiar și când eram la națională sau la Universitatea Craiova. Acum au fost mai multe contacte, n-am vrut să mă duc la prima ofertă după despărțirea de Craiova, pentru că lucrurile nu erau foarte clare nici pentru mine. Trebuia să reflectez asupra a ceea ce s-a întâmplat, ce am făcut bine și ce am făcut rău.

Sincer, negocierile nu au durat foarte mult. Mi-a plăcut proiectul. Când am fost sunat și am vorbit cu președintele, în 10 minute s-a terminat totul. Le-am spus ce doresc eu de la echipă, iar ideile au fost cam la fel, astfel că lucrurile au fost ușor de pus la punct.

Au fost discuții din Bulgaria, Grecia, dar fără nimic serios, adică un contract care nu îmi asigura nimic, decât 3-4 luni, până în vară. Nu aveam premisa unui contract mai lung", a spus Mirel Rădoi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!