Michael Schumacher Ferrari Formula 1 F 1

Soția lui Schumacher a oferit noi detalii despre starea de sănătate a campionului din Formula 1: „Michael este diferit”

Soția lui Michael Schumacher a vorbit despre procesul de recuperare în care se află fostul pilotul al lui Ferrari. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 18:03
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 18:05

Pe 29 decembrie 2013 viața familiei Schumacher s-a schimbat complet. Septuplul campion mondial al Formulei 1 a suferit un accident la schi, în Alpii francezi, în urma căruia a rămas în stare vegetativă.

Din acel moment, germanul se află într-un continuu proces de recuperare și are parte de îngrijare permanentă în locuința din Elveția. După 8 ani în care a păstrat discreția despre stare de sănătate a soțului său, Corinna Schumacher a oferit informații despre fostul pilot al lui Ferrari.

  • Soția lui Schumacher a oferit noi detalii despre starea de sănătate a campionului din Formula 1: „Michael este diferit”

Corinna Schumacher: „Michael este supus unui tratament”
 

"Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere. 

Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii. Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael”, a declarat Corinna Schumacher pentru Tele-Loisirs

În toamna acestui an, Netflix va lansa un documentar despre Michael Schumacher, însă subiectul producției nu se va axa pe accidentul suferit de fostul pilot, ci despre performanțele sale din Formula 1. De asemenea, fiul germanului a înbrățișat aceeași meserie, iar anul acesta a debutat în cea mai importantă competiție de întreceri, semnând un contract cu Haas. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!