Michael Schumacher accident documentar Formula 1 Sporturi

Decizia SURPRIZA luata de familia lui Michael Schumacher! Vor aparea primele imagini cu fostul campion mondial dupa 7 ani de la accidentul de cosmar

Michael Schumacher a fost victima unui accident teribil in 2013, pe cand se afla la schi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Ianuarie 2021, 11:07
Data actualizarii: Sambata 30 Ianuarie 2021, 11:12

De atunci, familia fostului campion mondial a refuzat sa faca publice imagini cu el. Fanii vor avea, insa, acum, dupa mai bine de 7 ani de la accident, ocazia sa-si vada favoritul. 

Potrivit unui comunicat de presa al familiei Schumacher, a fost filmat un documentar in care vor aparea primele imagini cu legendarul pilot.

"Filmul va prezenta cariera de neegalat a lui Michael Schumacher, dar si fatetele multiple ale unui om complex. Atat pilotul necrutator si curajos din Formula 1 si sportivul ambitios, dar si mecanicul desavarsit, omul de echipa si familistul iubitor."

Documentarul a inceput sa fie produs in 2019, dar nu a putut fi lansat pana acum din cauza pandemiei de coronavirus. In cadrul filmului, vor putea fi urmarite interviuri emotionante cu sotia, fiul si tatal lui Michael Schumacher. 

Potrivit celor mai recente informatii cu privire la starea fostului sportiv, acesta continua sa lupte.

"Stiti ca starea lui de sanatate nu este un subiect pe care familia sa il discute public. Iar eu simt ca fac parte din aceasta familie. Michael lupta in fiecare zi si o sa continue sa lupte. Are o adevarata echipa langa el, dar atat pot sa va spun, restul e privat", a declarat Jean Todt, fostul sef de la Ferrari, potrivit Gazzetta dello Sport. 

Modifică setările cookies