Michael Schumacher Alte sporturi

"Il vad pe Michael in mod regulat, ne uitam la TV impreuna!" Vesti imbucuratoare despre starea lui Schumacher! Dezvaluirile fostului sef de la Ferrari

Jean Todt (74 de ani) a fost CEO la Ferrari in perioada 2004 - 2008.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Noiembrie 2020, 18:02
Data actualizarii: Duminica 01 Noiembrie 2020, 18:15

Fostul CEO de la Ferrari a venit cu noi dezvaluiri despre starea lui Michael Schumacher. Acesta a ramas in continuare un apropiat al familiei Schumacher si se afla printre putinele persoane care inca intra in contact cu fostul mare pilot.

"Il vad pe Michael in mod regulat, ne uitam la televizor impreuna. Lupta lui continua, impreuna cu familia si cu medicii", a declarat Todt, pentru ziarul De Telegraf, citati de The Sports Rush.

Cu toate acestea, in momentul in care fostul CEO Ferrari a fost intrebat despre posibilitatea ca Michael Schumacher sa se insanatoseasca pentru a-i vedea cursele fiului sau, Mick, Todt a spus:

"Nu voi vorbi despre asta. Nu vreau sa intru in detalii pentru ca este treaba lui privata", a mai spus Jean Todt.

Schumacher a suferit o leziune cerebrala severa dupa un accident de schi in 2013. De atunci, familia sa nu a mai dat acces la viata lor privata pentru mass media si in jurul starii de sanatate a fostului pilot s-a creat un adevarat mister.

Modifică setările cookies