Familia lui Michael Schumacher face un anunt urias la fix 5 ani de la cumplitul accident al marelui campion! Pe 3 ianuarie, el implineste 50 de ani

Familia lui Michael Schumacher face un anunt urias la fix 5 ani de la cumplitul accident al marelui campion! Pe 3 ianuarie, el implineste 50 de ani

Astazi, 29 decembrie, s-a implinit cinci ani de la cumplitul accident suferit de fostul mare campion Michael Schumacher pe partia de schi de la Meribel. De cinci ani, Schumacher nu a mai fost vazut de publicul larg, iar singurele informatii despre starea sa de sanatate au fost unele "scurgeri" venite din partea unor fosti colaboratori si oameni care l-au tratat.

De cinci ani, familia lui Michael Schumacher pastreaza discretia in privinta starii de sanatate a acestuia, insa data de 3 ianuarie ar putea aduce o premiera!

Pe 3 ianuarie, fostul supercampion al F1 va implini 50 de ani, iar fostul sau manager, Sabine Khem, a facut un anunt misterios: "Cel mai bun cadou la implinirea a 50 de ani ar fi ca fanii sa si-l aminteasca asa cum e! Adica cel mai bun pilot!". Presa din Germania spune ca pe 3 ianuarie familia lui Schumacher ar putea dezvalui mai multe despre starea de sanatate a acestuia.

De asemenea, pe 3 ianuarie, la Muzeul Ferrari de la Maranello va fi inaugurata o expozitie intitulata Michael 50!

Din data de 9 septembrie 2014, Michael Schumacher se afla in locuinta familiei de pe marginea lacului Geneva. Tratamentul sau saptamanal costa 55.000 euro!

VIDEO PROTVPLUS.RO

România a depăşit pragul de 11.000 de decese în urma infectării cu Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies