Familia lui Michael Schumacher face un anunt urias la fix 5 ani de la cumplitul accident al marelui campion! Pe 3 ianuarie, el implineste 50 de ani

Michael Schumacher Formula 1 Germania F 1 Familia lui Michael Schumacher face un anunt urias la fix 5 ani de la cumplitul accident al marelui campion! Pe 3 ianuarie, el implineste 50 de ani
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Decembrie 2018, 13:42
Data actualizarii: Sambata 29 Decembrie 2018, 13:56

Astazi, 29 decembrie, s-a implinit cinci ani de la cumplitul accident suferit de fostul mare campion Michael Schumacher pe partia de schi de la Meribel. De cinci ani, Schumacher nu a mai fost vazut de publicul larg, iar singurele informatii despre starea sa de sanatate au fost unele "scurgeri" venite din partea unor fosti colaboratori si oameni care l-au tratat.

De cinci ani, familia lui Michael Schumacher pastreaza discretia in privinta starii de sanatate a acestuia, insa data de 3 ianuarie ar putea aduce o premiera!

Pe 3 ianuarie, fostul supercampion al F1 va implini 50 de ani, iar fostul sau manager, Sabine Khem, a facut un anunt misterios: "Cel mai bun cadou la implinirea a 50 de ani ar fi ca fanii sa si-l aminteasca asa cum e! Adica cel mai bun pilot!". Presa din Germania spune ca pe 3 ianuarie familia lui Schumacher ar putea dezvalui mai multe despre starea de sanatate a acestuia.

De asemenea, pe 3 ianuarie, la Muzeul Ferrari de la Maranello va fi inaugurata o expozitie intitulata Michael 50!

Din data de 9 septembrie 2014, Michael Schumacher se afla in locuinta familiei de pe marginea lacului Geneva. Tratamentul sau saptamanal costa 55.000 euro!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!