Europa League

"Obiectivul Sevillei este sa castige Europa League!" Spaniolii vor victoria cu ORICE PRET in aceasta seara! Oficialii CFR au fost informati de cei de la Sevilla

CFR Cluj joaca in aceasta seara pentru un loc in optimile Europa League cu Sevilla.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Februarie 2020, 21:41
Data actualizarii: Joi 27 Februarie 2020, 21:42

Clujenii spera la o minune in Spania dupa ce meciul tur s-a incheiat 1-1, insa Bogdan Mara a dezvaluit ce i-a confesat un oficial de-al Sevillei in urma cu o zi si a vorbit si despre alegerea facuta de Dan Petrescu pentru echipa de start.

"Asa i-a simtit Dan la antrenamente, nu puteai face multe schimbari in formula de la Cluj. Avem nevoie sa marcam si am abordat meciul ofensiv. A fost un meci mai mult tactic, de recunoastere a adeversarului, sa nu ii lasam sa isi faca jocul.

Eu spun ca e o formula ofensiva, speram ca jucatorii din atac sa fie inspirati astazi si sa marcam. Daca am marca, ne putem pune problema de calificare.

Suntem constienti de valoarea adversarului, mai ales dupa ultima victorie din campionat, dar nu avem nimic de pierdut, mergem sa jucam. E clar ca vom suferi.

Nu avem cum sa nu fim multumiti de ceea ce am obtinut pana acum. Ne uitam si acum cum am reusit sa eliminam echipele puternice pe care le-am eliminat.

Am vorbit cu un oficial de-al Sevillei si au spus ca obiectivul lor este sa castige Europa League!", a declarat Bogdan Mara la Digi Sport.
 

Modifică setările cookies