CFR a primit deja o suma uriasa de la UEFA: banii au fost virati chiar inaintea meciului cu Lazio! Cati bani a castigat campioana

CFR a primit deja o suma uriasa de la UEFA: banii au fost virati chiar inaintea meciului cu Lazio! Cati bani a castigat campioana

CFR Cluj nu s-a calificat in grupele UEFA Champions League, dar a primit o suma importanta din partea UEFA.

Ardelenii au incasat pana acum 6,2 milioane de euro pentru meciurile din preliminarii si pentru calificarea in grupele Europa League. Potrivit GazeteiSporturilor, CFR a primit 5,2 milioane de euro, iar pe 12 septembrie a mai primit un milion de euro din marketing.

CFR Cluj va mai primi alte 2,3 milioane de euro pana la finalul lunii, iar daca va castiga grupa de Europa League va mai primi un bonus de un milion de euro. Daca va termina pe locul secund va primi 500.000 de euro.

De asemenea, o victorie in grupe este recompensata cu 575.000 de euro, in timp ce un egal este 'platit' cu 190.000 de euro. CFR ar putea incasa alte 2 milioane de euro din vanzarea de bilete si sponsori.

Cu alte cuvinte, clujenii au asigurate 10,5 milioane de euro din actualul sezon european. Suma poate creste in functie de rezultatele pe care echipa lui Petrescu le va obtine in grupe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Război în Fâșia Gaza. Israelul intensifică raidurile aeriene şi combate revoltele interne
BRAT
Modifică setările cookies