Replica dura a lui Deschamps pentru Mourinho: "Asa am crezut si de Tottenham!" Ce a spus selectionerul Frantei dupa ce portughezul a spus ca sunt favoriti la Euro

Replica dura a lui Deschamps pentru Mourinho: "Asa am crezut si de Tottenham!" Ce a spus selectionerul Frantei dupa ce portughezul a spus ca sunt favoriti la Euro

Selectionerul Frantei a avut un raspuns pentru Jose Mourinho. 

Antrenorul lui AS Roma a anuntat recent ca Franta este favorita sa castige Campionatul European, mai ales datorita jucatorilor din atac, acolo unde se regasesc nume importante precum Mbappe, Benzema sau Griezmann. 

Declaratia lui Jose Mourinho nu a fost deloc pe placul lui Didier Deschamps, care a venit cu o replica taioasa. Selectionerul nu a acceptat un astfel de comentariu, care ar pune presiune pe echipa sa si i-a raspuns cu umor portughezului. 

"Jose, acelasi lucru l-am gandit si eu despre Tottenham in perioada in care tu antrenai, insa nu a iesit asa cum ti-ai planuit", i-a raspuns Deschamps conform Telefoot. 

Jose Mourinho va fi analist sportiv pentru The Sun la Campionatul European, iar recent a analizat lotul Frantei. 

"Cu Mbappe este foarte greu sa nu castigi. Ar putea sa faca o echipa A, o echipa B si o echipa C, iar toate ar fi formate din jucatori de top, au un lot incredibil. Mbappe este unul dintre acei jucatori care castiga meciuri si ii sperie pe adversari. 

Mbappe va da totul pentru a le demonstra tuturor, ca dupa Messi si Cristiano Ronaldo, el este urmatorul cel mai bun. Didier Deschamps stie ce vrea. Sunt campionii mondiali. Sunt ultimii finalisti de la Euro. Cred ca ajung cel putin pana in finala", a fost declaratia care l-a deranjat pe selectioner. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum va evolua clima în România în următorii 80 de ani. Zăpadă doar la munte, iar august ar putea fi cu 8 grade mai fierbinte
BRAT
Modifică setările cookies