Ligue 1 Lille Paris Saint-Germain Franta

Lille ii detroneaza pe Neymar si Mbappe si e noua campioana din Franta! Victorie pentru PSG in ultima etapa! Cum arata clasamentul din Ligue 1

Lille este noua campioana din Franta!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Mai 2021, 00:03
Data actualizarii: Luni 24 Mai 2021, 00:05

Lupta din Ligue 1 s-a dat pana in ultima etapa, acolo unde Paris Saint-Germain avea nevoie ca Lille sa se incurce pentru a putea castiga titlul. Ultima data campioana in sezonul 2010/11, Lille a reusit sa incheie perioada de suprematie a lui PSG. 

David a deschis scorul rapid, in minutul 10, iar Yilmaz a marit avantajul lui Lille inainte de pauza, asigurand titlul echipei sale. Angers a inscris prin Fulgini, in primul minut de prelungiri, insa mult prea tarziu pentru a o incurca pe noua campioana din Franta. 

  • Lille ii detroneaza pe Neymar si Mbappe si e noua campioana din Franta! Victorie pentru PSG in ultima etapa! Cum arata clasamentul din Ligue 1

De cealalta parte, PSG a castigat fara probleme cu Brest, desi Neymar a ratat un penalty in minutul 19. Faivre si-a trimis in propria poarta inainte de pauza, iar Mbappe a inchis tabela de marcaj in minutul 71. 

Pana in prezent, Lille are in palmares doar cinci titluri de campioana, inclusiv cel castigat in acest sezon. 

Clasamentul din Ligue 1

Modifică setările cookies