Christian Eriksen Danemarca Inter Milano Italia Anunț de ultimă oră! Un medic al Federației Italiene de Fotbal a dezvăluit viitorul lui Eriksen

Anunț de ultimă oră! Un medic al Federației Italiene de Fotbal a dezvăluit viitorul lui Eriksen 

Cariera lui Christian Eriksen (29 ani) este în dubii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 21:46
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 22:08

Christian Eriksen a ținut capul de afiș la Euro 2020 cu un moment dramatic. În minutul 43, în meciul cu Finlanda, mijlocașul s-a prăbușit pe gazon, iar cadrele medicale au fost nevoie să folosească defribilatorul pentru a-l salva. 

Potrivit ultimelor informații, Eriksen ar urma să efectueze un control medical la Milano, în urma căruia va trebui să ia o decizie cu privire la cariera sa. Însă fotbalistul a primit deja o veste tristă. Francesco Braconaro, medic în cadrul comitetului de sănătate al Federației Italiene de Fotbal a declarat că jucătorul nu este eligibil pentru a intra pe teren.

  • Anunț de ultimă oră! Un medic al Federației Italiene de Fotbal a dezvăluit viitorul lui Eriksen

"În Italia avem directive foarte clare în ceea ce privește sănătatea jucătorilor. Eriksen nu este eligibil să joace. Dacă patologia este rezolvată și defibrilatorul este scos, atunci va putea să se întoarcă la Inter", a declarat Francesco Braconaro pentru Kiss Kiss, citat de L'Equipe

Eriksen a reușit să câștige campionatul în primul sezon la Inter, iar contractul său cu gruparea italiană expiră abia în 2024.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!