Anunț de ultimă oră! Un medic al Federației Italiene de Fotbal a dezvăluit viitorul lui Eriksen 

Anunț de ultimă oră! Un medic al Federației Italiene de Fotbal a dezvăluit viitorul lui Eriksen 

Cariera lui Christian Eriksen (29 ani) este în dubii. 

Christian Eriksen a ținut capul de afiș la Euro 2020 cu un moment dramatic. În minutul 43, în meciul cu Finlanda, mijlocașul s-a prăbușit pe gazon, iar cadrele medicale au fost nevoie să folosească defribilatorul pentru a-l salva. 

Potrivit ultimelor informații, Eriksen ar urma să efectueze un control medical la Milano, în urma căruia va trebui să ia o decizie cu privire la cariera sa. Însă fotbalistul a primit deja o veste tristă. Francesco Braconaro, medic în cadrul comitetului de sănătate al Federației Italiene de Fotbal a declarat că jucătorul nu este eligibil pentru a intra pe teren.

"În Italia avem directive foarte clare în ceea ce privește sănătatea jucătorilor. Eriksen nu este eligibil să joace. Dacă patologia este rezolvată și defibrilatorul este scos, atunci va putea să se întoarcă la Inter", a declarat Francesco Braconaro pentru Kiss Kiss, citat de L'Equipe

Eriksen a reușit să câștige campionatul în primul sezon la Inter, iar contractul său cu gruparea italiană expiră abia în 2024.
  • Anunț de ultimă oră! Un medic al Federației Italiene de Fotbal a dezvăluit viitorul lui Eriksen
VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies