UNIREA ALBA IULIA - FCSB | Cum arata vestiarul in care se va schimba FCSB! In anul Centenarului, Alba Iulia nu poate sa organizeze un meci de Cupa! VIDEO

Orasul Marii Uniri nu a reusit sa organizeze meciul de Cupa cu FCSB. 

FCSB se deplaseaza la Alba Iulia pentru meciul cu Unirea din 16-ile Cupei Romaniei, azi, de la 21:30, LIVE pe www.sport.ro.

Partida se va desfasura la Zlatna, pe o arena unde a fost adusa o tribuna mobila cu 2500 de locuri. Interesul pentru partida era imens la Alba Iulia, insa organizatorii n-au reusit sa aduca o nocturna mobila pana la ora partidei.

Toate biletele au fost epuizate, iar organizatorii au facut eforturi mari pentru ca partida sa fie disputata in conditii normale.

Pe FCSB o asteapta un vestira cu banci din lemn la Zlatna, acolo unde joaca echipa "Minaur" din localitate.

Chiar si jucatorii de la Unirea Alba Iulia s-au plans de faptul ca nu vor putea juca la ei in oras in meciul cu FCSB.

“Este trist ca nu am putut organiza meciul pe stadionul Cetate, unde sunt convins ca ar fi fost 10-12 mii de spectatori. Ne-am fi motivat altfel in aceste conditii. Sper sa ne ridicam la nivelul lor joi seara, sa ne autodepasim si sa incercam sa ducem meciul cat mai mult spre prelungiri si penalty-uri de departajare. Eu zic ca vor avea un meci greu cu noi cei de la FCSB”, a declarat Paul Pacurar, mijlocasul celor de la Unirea Alba Iulia.

Sursa video: Ziarul Unirea

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies