UNIREA ALBA IULIA - FCSB Gigi Becali Raul Rusescu rezultat unirea alba iulia fcsb scor unirea alba iulia fcsb Cupa Romaniei

Unirea Alba Iulia - FCSB 0-1 | "Poate el era crispat ca a scos mingea aia din poarta!" Becali i-a stabilit viitorul lui Rusescu: cand va mai juca la FCSB

Unirea Alba Iulia - FCSB 0-1! Echipa lui Nicolae Dica s-a calificat cu emotii in optimile Cupei Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Septembrie 2018, 00:20
Data actualizarii: Vineri 28 Septembrie 2018, 00:27

 

Gigi Becali nu a avut nicio emotie la meciul de Cupa contra Unirii Alba Iulia chiar daca FCSB s-a calificat cu dificultate, dupa un gol venit in minutul 85.

Rusescu a ratat trei mari ocazii inainte de inscrie golul salvator, iar Gigi Becali i-a stabilit viitorul: va juca doar atunci cand Gnohere e suspendat sau are o problema fizica.

"Nu prea ma intereseaza pe mine, m-am uitat asa...la televizor. Ne-am distrat. Au mai ratat penalty-uri si Messi si Maradona. Ce? Facem caz din nimic? Daca nu se calificau, era urat ca era o echipa de liga a treia. Intram in prelungiri si le dadeam 7-0. Eu i-am trimis sa se distreze. Ba, duceti-va si voi si va distrati-va la Alba Iulia. Eu nu cred ca erau crispati. Poate doar Rusescu era crispat ca a scos mingea aia din poarta. Rusescu va juca in lipsa lui Gnohere", a declarat Gigi Becali la Digisport.

Modifică setările cookies