SCANDAL URIAS in cantonamentul Spaniei! Sergio Ramos a sarit sa-l bata pe presedintele federatiei: Pique i-a despartit

Sergio Ramos CM 2018 Cupa Mondiala 2018 Cupa Mondiala Rusia 2018 Julen Lopetegui Cupa Mondiala 2018 SCANDAL URIAS in cantonamentul Spaniei! Sergio Ramos a sarit sa-l bata pe presedintele federatiei: Pique i-a despartit
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Iunie 2018, 17:45
Data actualizarii: Joi 14 Iunie 2018, 17:47

Plecarea lui Julen Lopetegui cu doar o zi inainte de startul Campionatului Mondial a iscat un veritabil scandal in cantonamentul Spaniei.

Potrivit MundoDeportivo, Sergio Ramos si Rubiales, presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal, au fost la un pas de bataie in cantonamentul nationalei din Krasnodar. Pique i-a despartit a intervenit pentru a-i desparti pe cei doi, mai noteaza sursa citata. Sergio Ramos a fost unul dintre oamenii care au avut un cuvant greu de spus in fata conducerii atunci cand s-a decis aducerea lui Lopetegui la Real Madrid.

Lopetegui a fost demis de federatie ieri, cu o zi inainte de startul Campionatului Mondial, "federalii" spanioli fiind socati de faptul ca tehnicianul a negociat si semnat cu Real Madrid fara sa-i fi anuntat. Lopetegui a parasit Rusia si va fi prezent in aceasta seara la Real Madrid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!