Neymar le-a raspuns "haterilor". Mesajul brazilianului, dupa ce a fost facut praf pentru simularile sale

Autor: Sport.ro
Marti 03 Iulie 2018, 17:47

	Neymar le-a raspuns "haterilor". Mesajul brazilianului, dupa ce a fost facut praf pentru simularile sale

Neymar spune ca cei care il critica nu vor decat sa destabiliezeze echipa Braziliei, in acest moment una dintre marile favorite la castigarea titlului mondial.

Neymar a marcat un gol in optimea contra Mexicului, dar s-a remarcat si prin cateva faze controversate: el a simulat ca a fost lovit de mexicani, cerandu-i arbitrului sa-l elimine chiar pe Miguel Layun.

La finalul partidei, el le-a raspuns celor care il critica.

"In privinta criticilor la adresa mea, cred ca nu sunt decat o tentativa in plus de a ma destabiliza decat altceva. Nu-mi pasa de critici, iar de cele din presa nici atat nu ma ocup. Eu nu am vorbit cu presa la ultimele doua meciuri, intrucat nu vreau polemici, prea multa lume se inflameaza. Nu vreau sa ma fac remarcat altfel decat pe teren, pentru ca sunt un jucator. Progresez, stiam ca am nevoie de ritm si m-am simtit mai bine. Sunt foarte bucuros nu doar pentru mine, ci pentru toata echipa. Trebuie sa invatam sa suferim. A fost un meci dificil contra Mexicului, cunosteam calitatea adversarului, dar sunt fericit pentru victoria echipei", a spus Neymar.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Situații critice în spitalele din țară, din cauza numărului tot mai mare de bolnavi de Covid-19. Medic ATI: „Suntem epuizați”
BRAT

Modifică setările cookies