Calvarul lui Borcea din inchisoare: "La baie, noroc cu Victor Becali ca el nu se speria!" Momentele care l-au marcat: "E un soc din care sper sa imi revin cat mai repede!"
Marti 03 Iulie 2018, 17:25

Calvarul lui Borcea din inchisoare: "La baie, noroc cu Victor Becali ca el nu se speria!" Momentele care l-au marcat: "E un soc din care sper sa imi revin cat mai repede!"

Cristi Borcea a fost eliberat ieri din inchisoare.

Omul de afaceri a povestit momentele grele prin care a trecut in detentie si spune ca va avea nevoie de tratament si ajutor de specialitate pentru a depasi socul produs de perioada in care a stat dupa gratii.

"La baie, noroc cu Victor (n.red. Victor Becali) ca nu se speria, bateam cu bidonul de apa sa mai fuga soriceii, sobolanii. Eu a trebuit sa mai spal, eram cu Victor. Amandoi spalam de 5 jumatate dimineata culoarele sectiei si seara de la ora 07.00. Un an si 4 luni nu ne-am vazut familiile decat la vizite. Din totalul pedpesei, eu trebuia sa fiu eliberat conditionat din septembrie 2016. Am achitat prejudiciul din prima saptamana cand m-au arestat iar eu, cand puneam cardul, imi aparea data eliberarii 'septembrie 2016'.

Din momentul in care intri acolo este o alta lume, nu povesti nemuritoare. Nicaieri nu am avut dus in camera, am fost 200 de detinuti la 6 dusuri, doua ore pe zi. Am avut de doua ori pe saptamana apa calda. E un soc din care sper sa imi revin cat mai repede. Va lasa urme adanci. Am vorbit cu specialisti, in urmatorii patru ani, minim sa fac o luna pe an, psihiatrie. Nu pot sa dorm fara patru medicamente pe seara, de 3 ani si jumate. Patru medicamente pe seara, sunt trecute in fisa mea de penitenciar nu este un secret", a declarat Cristi Borcea pentru RomaniaTV.

Condamnat la 6 ani si 4 luni in 2014 de catre Curtea de Apel, Tribunalul Ilfov a decis astazi eliberarea fostului actionar de la Dinamo! Decizia este definitiva!

Pe 2 mai, magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 au respins, in prima instanta, cererea de eliberare conditionata formulata de Cristian Borcea, care executa la Penitenciarul Jilava o condamnare de 6 ani si 4 luni primita in dosarul transferurilor din fotbal.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Primele efecte ale valului de aer polar: ninsori și temperaturi mai mici cu 10 grade. Situația se va înrăutăți