Fotbal intern

Calvarul lui Borcea din inchisoare: "La baie, noroc cu Victor Becali ca el nu se speria!" Momentele care l-au marcat: "E un soc din care sper sa imi revin cat mai repede!"

Cristi Borcea a fost eliberat ieri din inchisoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iulie 2018, 17:25
Data actualizarii: Marti 03 Iulie 2018, 17:30

Omul de afaceri a povestit momentele grele prin care a trecut in detentie si spune ca va avea nevoie de tratament si ajutor de specialitate pentru a depasi socul produs de perioada in care a stat dupa gratii.

"La baie, noroc cu Victor (n.red. Victor Becali) ca nu se speria, bateam cu bidonul de apa sa mai fuga soriceii, sobolanii. Eu a trebuit sa mai spal, eram cu Victor. Amandoi spalam de 5 jumatate dimineata culoarele sectiei si seara de la ora 07.00. Un an si 4 luni nu ne-am vazut familiile decat la vizite. Din totalul pedpesei, eu trebuia sa fiu eliberat conditionat din septembrie 2016. Am achitat prejudiciul din prima saptamana cand m-au arestat iar eu, cand puneam cardul, imi aparea data eliberarii 'septembrie 2016'.

Din momentul in care intri acolo este o alta lume, nu povesti nemuritoare. Nicaieri nu am avut dus in camera, am fost 200 de detinuti la 6 dusuri, doua ore pe zi. Am avut de doua ori pe saptamana apa calda. E un soc din care sper sa imi revin cat mai repede. Va lasa urme adanci. Am vorbit cu specialisti, in urmatorii patru ani, minim sa fac o luna pe an, psihiatrie. Nu pot sa dorm fara patru medicamente pe seara, de 3 ani si jumate. Patru medicamente pe seara, sunt trecute in fisa mea de penitenciar nu este un secret", a declarat Cristi Borcea pentru RomaniaTV.

Condamnat la 6 ani si 4 luni in 2014 de catre Curtea de Apel, Tribunalul Ilfov a decis astazi eliberarea fostului actionar de la Dinamo! Decizia este definitiva!

Pe 2 mai, magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 au respins, in prima instanta, cererea de eliberare conditionata formulata de Cristian Borcea, care executa la Penitenciarul Jilava o condamnare de 6 ani si 4 luni primita in dosarul transferurilor din fotbal.

Modifică setările cookies