Momentul in care Messi A CEDAT si A URLAT la Sampaoli in vestiar: "Spune acum, in fata tuturor!" Episod incredibil petrecut in timpul Cupei Mondiale

Momentul in care Messi A CEDAT si A URLAT la Sampaoli in vestiar: "Spune acum, in fata tuturor!" Episod incredibil petrecut in timpul Cupei Mondiale

Argentina a fost una dintre dezamagirile Cupei Mondiale din Rusia.

Sud-americanii au venit in Rusia cu gandul de a castiga Cupa Mondiala, insa au trecut cu greu de grupe si au fost eliminati imediat in optimi de Franta, echipa ce avea sa triumfe la finalul competitiei.

Unul dintre motivele pentru care Argentina nu a dat randamentul asteptat este reprezentat si de starea de tensiune din vestiar. Ariel Senosiain povesteste in cartea sa "Mondialul e istorie" un episod incredibil petrecut in vestiarul Argentinei in timpul Cupei Mondiale.

Messi s-a rastit la selectionerul Samapoli si i-a cerut, de fata cu toti jucatorii, sa spuna ce fotbalisti a impus el la echipa nationala.

"M-ai intrebat de zece ori ce jucatori vreau sa folosesti si ce jucatori nu. Niciodata nu ti-am dat vreun nume. Spune-mi acum, in fata tuturor, daca am impus vreodata pe cineva!", ar fi fost reactia nervoasa a lui Messi.

Incidentul s-a petrecut dupa ce jucatorii s-au plans ca nu mai au incredere in metodele selectionerului, iar Sampoli a replicat ca i-a consultat intotdeauna in ceea ce priveste selectia. A fost momentul in care Messi a cedat si a tunat la adresa antrenorului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies