Imagini INCREDIBILE surprinse de camere: mama unui star brazilian de la Cupa Mondiala, RAPITA de indivizi mascati din fata casei!

Mama lui Taison a fost rapita pentru cateva ore din fata casei ei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Iulie 2018, 15:11
Data actualizarii: Miercuri 18 Iulie 2018, 15:11

Brazilianul Taison trece printr-o drama incredibila. Imediat dupa finalul Cupei Mondiale, mama jucatorului a fost rapita cand a iesit in fata casei sa ridice o comanda de flori. Toata scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere, iar imaginile sunt socante. Rapitorii au asteptat ca femeia sa iasa sa ridice florile si au napustit asupra ei din masina, fiind mascati pentru a nu putea fi recunoscuti.

Ei au demarat in tromba din localitate, insa politistii au reut s-o salveze cateva ore mai tarziu intr-un sat apropiat.

Rosangela Freda, mama lui Taison, a marturisit politiei ca a iesit sa vada cine e la usa, iar acolo o astepta un barbat cu un buchet de flori. Rapitorii erau inarmati si au amenintat-o cu moartea.

Politia militara a reusit sa identifice masina si sa o gaseasca in satul din apropiere. Patru barbati si o femeie au fost arestati, in timp ce un alt barbat a reusit sa scape.

Politia a mai anuntat ca mama lui Taison nu a suferit rani in timpul rapirii. 

Brazilianul Taison, 30 de ani de la Sahtior, a fost convocat la Cupa Mondiala din Rusia, insa nu a avut niciun minut jucat. 

Modifică setările cookies