SCANDAL URIAS in Statele Unite dupa ce gazda unui talk show a inceput sa tipe in direct: "Africa a castigat Cupa Mondiala!"

SCANDAL URIAS in Statele Unite dupa ce gazda unui talk show a inceput sa tipe in direct: "Africa a castigat Cupa Mondiala!"

Mirel Radoi vine la Ora Exacta in Sport, joi de la ora 10.45, in direct la Pro X.

Gazda The Daily Show, Trevor Noah, un program de satira din Statele Unite, a provocat o controversa uriasa dupa ce a spus ca editia din 2018 a Cupei Mondiale a fost castigata de catre Africa.

"Africa a castigat Cupa Mondiala! Ok, inteleg, trebuie sa spuna ca aceea este echipa nationala a Frantei, dar uitati-va la ochii lor. Nu te poti bronza astfel daca stai in sudul Frantei, prieteni. Practic, daca nu intelegeti, Franta este echipa de rezerva a Africii, odata ce Senegal si Nigeria au fost eliminate, cu ei (Franta) tinem. Este ca atunci cand Paul Simon castiga un Grammy, spunem <<multumesc, il acceptam si pe asta>>" a spus Trevor Noah in timpul emisiunii The Daily Show.

Comentariul comedianului nascut in Africa de Sud a starnit un val de reactii, fiind acuzat de rasism. Comentariul a venit la doar cateva zile dupa ce fostul presedinte al Americii, Barack Obama, a dat exemplu nationala Frantei pentru cum oamenii ar trebui sa priveasca dincolo de rasa: "Intrebati-i pe cei din nationala Frantei care tocmai au castigat Cupa Mondiala. Sunt francezi, francezi" a spus Obama intr-un discurs sustinut in memoria lui Nelson Mandela.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies