Tenis

Acuzatii grave dupa triumful Frantei la Cupa Mondiala: "E o mizerie! Deschamps SA PLECE!"

Franta a castigat Cupa Mondiala din Rusia, insa criticile la adresa nationalei lui Deschamps nu au incetat sa apara. 
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018, 10:33
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2018, 10:39

Hatem Ben Arfa, fost jucator in selectionata Frantei, este unul dintre cei care contesta vehement nationala prezenta la turneul final din Rusia. 

"Bineinteles ca sunt foarte multumit de victoria echipei Frantei. Sincer. Acest succes este foarte bun pentru jucatorii angrenati in acest proiect, pentru Didier Deschamps, pentru staff, care au dat dovada de consecventa si inteligenta pana la sfarsit. Vreau sa trec peste emotiile legate de aceasta victorie, pentru ca sunt inghijorat pentru iubitorii de fotbal. Sunt ei cu adevarat fericiti?

Stiu ca am de gand sa sochez in contextul acestei sarbatori nationale. Nu ma voi ascunde: stilul de joc francez este destul de urat. Nu vreau ca acest stil sa devina de referinta in centrele de tineri fotbalisti ale cluburilor, pentru ca exista obiceiul de a copia viziunea de joc a campioanei mondiale. Desigur, recunosc ca metoda este foarte eficienta si bine aplicata. Echipa are un joc prin care speculeaza adversarul. Nu e spectaculoasa, dar e eficienta. 

Cred ca e o mizerie! Avand in vedere valoarea noastra, am putea fi mai indrazneti. In locul lui Deschamps as pleca, iar Zidane i-ar putea lua locul. Datoria lui ar fi sa profite de potentialul tehnic al jucatorilor si sa lase talentele sa se exprime, sa avem un joc frumos, la fel ca brazilienii", a sustinut Ben Arfa.

Hatem Ben Arfa are 15 selectii in nationala Frantei, reusind sa inscrie doua goluri.

Modifică setările cookies