Cupa Mondiala 2018

Meciul de la Cupa Mondiala care a pornit RAZBOIUL intr-o alta tara! Oamenii au iesit la proteste si a cazut Guvernul! Ce s-a intamplat in timpul partidei

Partida dintre Belgia si Brazilia de la Cupa Mondiala din Rusia a dus la caderea Guvernului din .. Haiti!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018, 13:01
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2018, 13:05

Una dintre marile surprize de la Cupa Mondiala din Rusia a fost victoria in faza sferturilor a Belgiei in fata Braziliei cu scorul de 2-1, europenii reusind sa triumfe gratie autogolului lui Fernandinho si a reusitei lui Kevin De Bruyne, Renato Augusto marcand golul de onoare.

Deznodamantul acestei partide a fost urmat de revolte in Haiti si de caderea Guvernului! Oamenii din tara au sustinut Brazilia la Cupa Mondiala ca si cum ar fi fost propria lor tara. Cunoscand acest lucru, Prim-Ministrul a anuntat in timpul partidei faptul ca pretul carburantului va creste cu 40% pentru ca meciul sa eclipseze anuntul.

Oficialii au sperat ca fanii care vor sarbatori victoria Braziliei vor trece cu vederea anuntul socant. Insa infrangerea Braziliei a dus la proteste violente ce au durat zile intregi, provocand daune serioase. In urma acestora, prim-ministrul si-a dat demisia!

 

Modifică setările cookies