DRAMA unui jucator suedez la Mondial: "Mi-au amenintat copiii, cine face asa ceva?!" Totul a pornit de la un simplu fault

Jimmy Durmaz Campionatul Mondial de Fotbal CM 2018 Cupa Mondiala 2018 Suedia Cupa Mondiala 2018
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iunie 2018, 11:31
Data actualizarii: Marti 26 Iunie 2018, 11:32

Un fault comis in prelingirile partidei cu Germania ii poate ruina viata. 

Mijlocasul suedez Jimmy Durmaz a povestit prin ce a trecut dupa ce a comis fault in minutul 5 al prelungirilor cu Germania. Toni Kroos a executat perfect dupa o scurta pasa cu Reus si a adus victoria nemtilor.

Durmaz intrase pe teren in minutul 74 si l-a faultat pe Timo Werner la marginea careuluil, lateral dreapta.

Duminica, echipa suediei s-a prezentat la antrenament, insa inainte, selectionerul Jane Andersson a abordat presa prezenta si a acuzat comportamentul inacceptabil la adresa elevului sau.

Durmaz, care este de origine asiriana, a citit apoi o scrisoare. "As vrea sa spun cateva lucruri care s-au petrecut dupa meci. Sunt jucator la cel mai inalt nivel si trebuie sa accept ca pot fi criticat pentru ce fac pe teren. Asta e parte din meseria mea si mereu am acceprtat asta. Dar sunt limite care au fost intrecute. Cand cineva ma ameninta, cand ma face intunecat, arab insangerat, terorist, taliban.. acea limita a fost intrecuta. Si e si mai rau, pentru ca si familia mea si copiii mei au fost amenintati, cine naiba face asa ceva?", a spus Durmaz.

Durmaz a continuat: "Sunt suedez si sunt mandru sa reprezint nationala Suediei, e cel mai mare lucru pe care poti sa-l faci. Nu o sa las niciodata rasismul sa-mi distruga mandria. Trebuie sa fim uniti cu totii impotriva rasismului", a mai spus mijlocasul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!