Cupa Mondiala 2018

BOMBA sexy a unei vedete de la Mondial il acuza pe selectioner: "Stia ca are dureri!" FOTO

Sotia lui Douglas Costa a rabufnit dupa accidentarea jucatorului de la Juventus. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iunie 2018, 13:34
Data actualizarii: Marti 26 Iunie 2018, 13:34

Brazilia a primit o veste extrem de proasta inaintea meciului cu Serbia, ultimul din faza grupelor. Douglas Costa, fostul jucator al lui Mircea Lucescu la Sahtior si unul dintre oamenii cheie ai partidei cu Costa Rica, s-a accidentat serios la coapsa.

Medicii i-au recomandat lui Costa o perioada de repaus total de trei saptamani ceea ce inseamna ca indiferent de parcursul Braziliei la aceasta Cupa Mondiala, fotbalistul nu va mai putea juca in Rusia. Deocamdata, selectionerul Tite s-a rezumat la a spune doar ca Douglas Costa nu va evolua in partida cu Serbia, insa presa internationala afirma ca brazilianul nu are nici cea mai mica sansa sa mai prinda vreun meci la Cupa Mondiala.

  • BOMBA sexy a unei vedete de la Mondial il acuza pe selectioner: Stia ca are dureri! FOTO

Sotia lui Costa, Louise Ramos, il acuza pe Tite pentru ca nu l-a menajat pe Douglas, iar acum acesta va rata restul turneului.

"A acuzat dureri inca de la primele antrenamente cu Tite. Mi-a spus ca totul este mult mai usor la Juventus. Sper ca accidentarea asta sa nu fie la fel de grava ca precedenta, dar sigur va rata restul turneului".

Modifică setările cookies