VIDEO EXCLUSIV „Asta mi-am spus când am intrat!” Reacția lui Petrila după ce a înscris singurul gol al CFR-ului din Conference League

CFR Cluj nu a reușit să câștige niciunul dintre cele două meciuri din Conference League jucate.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 22:23
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 22:29

Campioana României a obținut primul său punct în Conference League, însă echipa lui Petrescu se află pe ultimul loc în Grupa D. Lider este Alkmaar, următorul adversar al ardelenilor din competiția înființată în acest an.

Singurul gol al lui CFR Cluj din această seară, dar și din competiție, a fost înscris de Claudiu Petrila, cel care a intrat în teren în a doua repriză în locul lui Costache. Tânărul jucător a marcat cu un șut la colțul lung după o pasă bună a lui Deac.

La finalul meciului, Petrila a vorbit despre reușita sa, punctând că a intrat pe teren motivat să schimbe tabela de marcaj.

Declarația lui Petrila

„Sunt fericit că am înscris, dar nu pot să mă bucur ma maximum, am făcut doar egal și ne trebuia victoria. Nu prea ne ajută rezultatul, dar mai avem patru meciuri și trebuie să le câștigăm.

Mi-am spus când am intrat că trebuie să fac ceva pentru a schimba scorul și am reușit.

Nu cred că ne-au impresionat cu nimic, știam că sunt agresivi și masivi, dar atâta tot. Am lucrat fazele fixe și știam că sunt buni, din păcate, ne-au dat gol așa, dar trebuie să corectăm asta pe viitor.

Nouă ni s-a părut că a fost penalty, o să ne uităm la televizor și o să revedem faza. Cred că meritam mai mult, am dominat jocul, mai ales în a doua repriză, dar este bun și un punct”, a spus fotbalistul.

Modifică setările cookies