Laszlo Balint CFR Cluj Liga 1 UTA Arad Superliga

Reacția lui Laszlo Balint după înfrângerea cu CFR Cluj: „Au respectat planul tactic!” 

UTA Arad a pierdut primul meci pe teren propriu, după 0-1 cu CFR Cluj. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 23:25
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 23:36

Echipa lui Laszlo Balint a ajuns la al treilea meci consecutiv fără victorie în Liga 1 și a suferit și prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon. Singurul gol al partidei a fost înscris de Alexandru Chipciu, cu o super-execuție.

Arădenii au avut mari ocazii de a înscrie, însă nu au reușit să concretizeze niciuna și se află pe locul șapte în clasament, cu 16 puncte obținute. 

  • Ioan Hora

La finalul meciului, Balint a vorbit despre prestația echipei sale, însă din cauza unor probleme tehnice, interviul nu a putut fi redat integral. 

„Cred că ar trebui să încep prin a felicita adversarul, și-au atins obiectivul. Pot spune că-s mulțumit de efortul băieților și faptul că au respectat planul tactic împotriva campioanei. Meciul a fost decis de o super-execuție a unui jucător important”, au fost câteva dintre cuvintele lui Balint la finalul meciului. 

„Merg punctele în buzunarul lor!”

La finalul meciului a vorbit și Ioan Hora, punctând că indiferent de jocul bun al echipei sale, punctele nu au mers la ei, iar asta contează cel mai mult. 

O senzație de amărăciune, de supărare, am controlat meciul de la un capăt la altul și cred că meritam mult mai mult. Nu ne încălzește cu nimic ce a spus Dan Petrescu, pentru ei, merg trei puncte în buzunar. Nici dacă jucam o zi, nu reușeam să înscriem, oricine ar fi tras, nu scuturam plasa nicicum. 

Am făcut un joc bun, dar până la urmă, un meci se joacă pe goluri”, a spus și Hora.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies