CFR Cluj Superliga

VIDEO Așa a lăsat CFR-ul vestiarul la Arad! Imaginile au ajuns pe internet + paralela cu japonezii

Imaginile cu vestiarul oaspeților după meciul dintre UTA Arad și CFR Cluj s-au răspândit rapid pe internet. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 18:30
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 18:35

Cei de la UTA s-au arătat dezamăgiți de haosul lăsat de campioni în vestiar. În videoclipul ajuns pe rețelele de socializare pot fi observate sticle de apă și alte gunoaie aruncate pe jos și mai multe cutii de pizza lăsate pe masă.

"A fost o victorie norocoasă, trebuie să recunoaștem. Am întâlnit un adversar foarte puternic pe teren propriu, ne-au dominat în repriza a doua. Nu ăsta era planul, nu așa trebuia să jucăm. 

Atât au putut jucătorii care au intrat, am avut soluții puține pe bancă. N-am avut soluții de atac, ca să marcăm și al doilea gol”, a spus, printre altele, Dan Petrescu după acest meci.

Japonezii, exemplu pentru întreaga lume

 

Jucătorii și suporterii Japoniei au oferit niște imagini memorabile la Campionatul Mondial găzduit de Rusia în 2018. La vremea respectivă a circulat pe internet o fotografie cu vestiarul ”niponilor” curățat și cu mesajul ”mulțumim”, în limba rusă.

Și suporterii au făcut același lucru în tribune. Mai mulți japonezi au fost surprinși cu saci de gunoaie după meciuri, colectând deșeurile lăsate de suporteri. a spus, printre altele, Dan Petrescu după acest meci.

Modifică setările cookies