”Îmi e ciudă că nu am reușit să marchez”. Concluziile lui Burcă după egalul CFR-ului cu Randers

Andrei Burcă, fundașul celor de la CFR Cluj, a tras concluzii după egalul cu Randers din Conference League. Ardelenii au fost conduși, dar au egalat în partea secundă prin Claudiu Petrila. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 21:51
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 22:28

Fundașul crede că echipa lui Dan Petrescu se putea impune în acest meci. Pe final, CFR-ul a avut mai multe situații de a înscrie, dar tabela a rămas neschimbată.

„E important că am acumulat un punct, au fost multe schimbări în echipă, s-a văzut. Consider că am făcut o partidă bună, am avut ocazii, situații de poarta. Au jucat și bine, a fost un meci deschis, pe contre. Plecăm cu regretul că putem obține cele trei puncte, în schimb asta ne motivează pentru următoarele meciuri.

Încă nu suntem omogeni, au venit și jucători noi, s-a întors și ”Mister”. Cred că începem să ne intrăm în ritm, trebuie să mai lucrăm la toate capitolele. Suntem pe ultimul loc în grupă, mai avem de muncit. Vine AZ Alkmaar, ne luptăm pentru fiecare puncte. 

Îmi e ciudă mie că nu am reușit să marchez. Nu știu dacă a fost sau nu penalty. Cred că am controlat jocul, am avut situații bune”, a spus Burcă, la microfonul PRO TV.

Este primul punct obținut de CFR Cluj în Grupa D a Conference League. Ardelenii sunt ultimii după două etape, cu un singur punct. AZ Alkmaar este lider, cu patru puncte.

Pentru campioana României urmează ”dubla” cu AZ Alkmaar. Primul meci va fi la Cluj, pe 21 octombrie.

CLASAMENTUL GRUPEI D DIN CONFERENCE LEAGUE:

 

1. AZ Alkmaar 4p

2. Jablonec 3p

3. Randers 2p

4. CFR Cluj 1p

Modifică setările cookies