VIDEO „Aș vrea să știu și eu cine lipsește? Zi-mi un nume!” Dan Petrescu, discurs în forță la conferința de presă 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 20:22
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 20:23

CFR Cluj joacă cu Lazio pe teren propriu calificarea în optimile de finală UEFA Europa Conference League, joi, de la 19:45. Meciul se vede în direct pe PRO Arena și VOYO.ro. 

Meciul tur s-a încheiat 1-0 datorită golului marcat de Ciro Immobile, astfel că ardelenii trebuie să întoarcă rezultatul pentru a-și putea asigura calificarea în optimi. Dan Petrescu a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu gruparea italiană.  

Ce a spus Dan Petrescu înainte de meciul cu Lazio 

Tehnicianul și-a început conferința în forță, iar când a fost întrebat despre zvonurile legate de două absențe din lotul lui Lazio a răspuns tăios, punctând că echipa sa are absențe importante în rândul titularilor. 

„Aș vrea să știu și eu cine lipsește? Cine lipsește? Zi-mi un nume. La meciul tur s-a spus că vor juca cu echipa a doua. Aia a fost echipa a doua? Vor juca cei mai buni jucători. La noi lipsesc doi jucători, din păcate, asta e clar, Yuri și Boateng. La ei, doar Pedro din ce știu eu, care nu era titular. 

Din punctul ăsta de vedere noi pierdem, avem doi titulari și ei au o rezervă care nu joacă. Noi suntem dezavantajați. Nu mai băgați invers, cum vreți voi. Noi avem doi jucători titulari care nu joacă, Lazio nu are pe nimeni care nu joacă, o să vedeți mâine. 

90% Lazio, 10% CFR, să fiu realist, nici pesimist, nici optimist, asta este realitatea”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!