Neluțu Varga i-a decis viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „E ultima noastră problemă că nu a semnat!” 

Nelutu Varga CFR Cluj Dan Petrescu Ioan Varga Superliga Neluțu Varga și Dan Petrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 19:37
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 20:04

Finanțatorul CFR-ului a vorbit deschis despre situația lui Dan Petrescu.

CFR Cluj are o misiune mai dificilă față de celelalte sezoane. După 26 de etape, elevii lui Dan Petrescu (55 ani) ocupă locul 2 în campionat, cu 53 de puncte, cu 2 puncte mai puțin decât liderul Farul Constanța. 

CFR a început cu stângul și parcursul în „primăvara europeană”. Lazio s-a impus cu 1-0, la capătul unui meci în care campioanei României a avut un om în plus încă din minutul 15, când Patric (29 ani) l-a faultat pe Ermal Krasniqi (24 ani). 

Dan Petrescu, la CFR Cluj până în 2029 

Cu toate acestea, Neluțu Varga are încredere în continuare în Dan Petrescu. Chiar dacă nu a semnat prelungirea contractului, omul de afaceri este convins că „Bursucul” va fi antrenorul CFR-ului până în 2029. 

Totodată, Neluțu Varga a ținut să clarifice că nu a avut nicio dispută verbală cu Cristi Balaj (51 ani), președintele clubului, după eșecul de la Roma, și că relația dintre ei este bună. 

„Nu are nicio importanță dacă ne va elimina Lazio sau CFR Cluj nu câștigă titlul. Nu stăm să urmărim nimic. Dan Petrescu o să fie antrenorul nostru până în 2029. E ultima noastră problemă că Dan nu a semnat încă și pe hârtie prelungirea contractului așa cum ne-am înțeles. E doar o chestiune de timp până când se va și oficializa.

Eu mă bazez pe cuvântul lui Dan, iar noi doi suntem deja înțeleși. Vorba e vorbă și nu mai are rost să mă întrebați de ce încă nu a semnat încă prelungirea contractuui. Nici el, dar nici eu nu așteptăm să vedem dacă se întămplă ceva. Vă repet: noi doi suntem înțeleși. 

Vreau să vă mai spun și ceva legat de Balaj. Nu este nicio ruptură între mine și el. Nu am avut cu Cristi niciun scandal la Roma. Discutam de meci, dar nu discutam pe un ton răstit unul la altul sau de scandal. Meciul de la Roma a trecut și vom vedea ce vom putea scoate de la retur. Oricum CFR a avut un parcurs bun în Europa”, a declarat Neluțu Varga pentru ProSport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!