VIDEO EXCLUSIV "Dodel" Tănase, idolul lui Alexandru Ișfan. Ce momente l-au marcat pe fotbalistul Argeșului cu foștii jucători ai FCSB-ului

Alexandru Ișfan s-a născut la Mioveni și joacă în acest moment pentru FC Argeș.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 17:27
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 17:26

Fotbalistul cotat la 600.000 euro, conform site-urilor de specialitate, a mărturisit cine este jucătorul preferat, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, de la PRO Arena. Ișfan a înțeles perfect momentul când a început să-și dorească să devină fotbalist.

Ișfan: „Îmi aduc aminte perfect”

„Nonstop eram cu mingea în mână, cu copiii pe afară, dădeam foarte tare la poartă.

Nu știu să vă zic neapărat de unde această pasiune, în familie nu au fost fotbaliști. Cum eram în copilărie, toată lumea cu mingea în mână, nu erau ca acum restricții, parcări. Atunci jucam oriunde.

Mă uitam la fotbaliști, chiar îl vedeam pe Cristi Tănase, pe care l-am avut și coleg la FC Argeș când juca la Steaua. Pe Lato, îmi aduc aminte perfect când a dat gol cu Ajax. Îmi doream să ajung fotbalist.”, au fost cuvintele lui Alexandru Ișfan.

Cariera lui Ișfan

În actuala stagiune a Superligii, Alexandru Ișfan a fost prezent în ambele meciuri pentru FC Argeș. Conducerea l-a adus gratis în vara anului 2021, de la CS Mioveni, moment în care cota sa pe piață nu depășea 150.000 euro, conform site-urilor de specialitate.

Fotbalistul a bifat 44 de apariții în tricoul actualului club la care evoluează, până în clipa de față, a reușit să se impună de patru ori și a oferit două assisturi. 

  • O singură convocare are jucătorul la reprezentativa U21 a României

La CS Mioveni, Ișfan a înscris șase goluri și a dat două pase decisive în 62 de meciuri la echipă. Niciun cartonaș roșu nu a văzut fotbalistul în cariera sa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!