VIDEO EXCLUSIV Așa va arăta echipa lui FCSB cu Nicolae Dică! Gigi Becali a dezvăluit planul antrenorului

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 16:13
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 16:13

Nicolae Dică a stabilit într-o mare măsură cum va arăta echipa lui FCSB, cel puțin pentru duelul cu Saburtalo Tbilisi, din Conference League. Meciul de pe Arena Națională se joacă joi, de la 20:30, LIVE VIDEO pe PRO TV și VOYO.

Cu o zi înaintea meciului cu Saburtalo, Dică a aflat că nu se va putea baza pe Florin Tănase. Căpitanul echipei a fost vândut în China, astfel că nu va face parte din lot la duelul din Conference League.

Cum va arăta echipa lui FCSB sub comanda noului antrenor, Nicolae Dică

Dică era hotărât oricum să înceapă cu Ianis Stoica în poziția de atacant central, spune Gigi Becali. Într-o intervenția avută la emisiunea Ora Exactă în Sport, finanțatorul de la FCSB a dezvăluit că vicecampioana va trece la sistemul 4-2-3-1, Octavian Popescu va fi mutat în spatele vârfului, în timp ce Darius Olaru urmează să evolueze pe o poziție ceva mai retrasă.

Prin schimbarea poziției lui Octavian Popescu, Dică îl ajută și pe Florinel Coman, care va evolua pe poziția sa de bandă, cea de extremă stângă. În celălalt flanc al ofensivei urmează să își păstreze locul Andrei Cordea.

"Eu mizez pe ce spun unii antrenori, mai ales pe Dică, care are niște idei sau hotărâri geniale câteodată. El mi-a spus că îi place de Ianis și că va juca cu el atacant, chiar atunci când era și Tănase la echipă. 

Plus de asta, chestiunea asta cu Tavi Popescu, în spatele vârfului. Da, va juca cu doi mijlocași centrali, așa a și zis. Da, Olaru va fi unul, apoi o să-și aleagă (n.r - între Șut și Edjouma). L-am întrebat, a zis că nu știe deocamdată, dar va vedea la antrenament", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

  • Cum ar pute arăta FCSB cu Nicolae Dică: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut/Edjouma - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman - I. Stoica

Gigi Becali anunță că vrea să facă patru transferuri la FCSB

Patronul vicecampioanei a susținut că Darius Olaru este și el la un pas de despărțirea de FCSB, iar dacă mutarea se va face, atunci la echipă vor mai ajunge alți patru jucători, dintre care doi vor fi atacanți.

„Este vorba să plece și Olaru. L-am lăsat la 6 milioane de euro. Nu vreau să vorbesc mai mult, că după se interpretează.

Că tot s-a vehiculat nu știu ce, că ce discuții au mai fost cu terenul. Eu am fost în relații foarte prietenoase. Nu știu ce altceva mai iau. Sunt în discuții cu un atacant din străinătate, dar să vedem dacă se leagă ceva și din campionat... dacă îl dă pe Miculescu cu 500.000 îl iau. Dacă îl dă pe Ișfan cu 300.000, îl iau.

Mai vin încă patru jucători. Doi atacanți neaparat, unul în locul lui Tănase, neapărat. N-avem lot, nu a zis Tănase că nu avem lot?! El are dreptate, trebuie să ai soluții pe bancă”, a mai spus Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!