CFR Cluj Conference League MM Stoica Conference League

"Petrescu a abandonat de mult lupta în Europa". Reacție dură a lui MM Stoica după eșecul CFR-ului în Conference League 

CFR Cluj a pierdut în deplasarea de la Randers, scor 1-2, și a pierdut orice șansă pentru calificarea în primăvara europeană.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 00:39
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 00:43

Mihai Stoica, managerul FCSB, a declarat că eliminarea campioanei României reprezintă realitatea din fotbalul nostru. În plus, acesta a explicat că nu mai sunt aceleași sume de bani investite ca acum câțiva ani, iar acum se văd repercursiunile. 

"S-a făcut o competiţie (n.r. - Conference League) pentru noi şi alţii ca noi. Nu ai cum să nu te califici dintr-o grupă din competiţia asta. Trebuie să treci doar de Gibraltar în preliminarii. 

Petrescu a abandonat de mult lupta în Europa. Sigur, nu putea să o declare. Sigur, a introdus jucătorii de valoare. E clar că e interesat de campionat, iar acolo arată foarte bine. 

Nu mai sunt banii de acum 10-12 ani. Porumboiu avea salarii de 500.000 de euro, Marian Iancu investea sume colosale. Craiova lui Mititelu avea salarii, cu fraţii Costea, erau salarii mari. Rapid îl aducea pe Peseiro, investea 8 milioane şi ceva. Nu mai vorbim despre Dinamo, cu o grămadă de bani, îl aducea pe Lobonţ înapoi", a declarat Mihai Stoica la Telekom. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!