VIDEO EXCLUSIV Insolvența, subiect închis pentru CFR Cluj: ”E o fractură de logică”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 21:01
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 21:05

Conducerea celor de la CFR Cluj a reacționat cu privire la zvonurile cum că ardelenii ar putea intra în insolvență.

Cristi Balaj, noul președinte al celor de la CFR Cluj, a negat informația și a dezvăluit de ce nu ar fi avantajos pentru club să intre în insolvență, chiar dacă există datorii foarte mari în acest moment.

CFR Cluj, din nou în insolvență? Reacția conducerii

„Nu poți să pregătești un club să intre în insolvență, pentru mine este o fractură de logică. Potențialul câștig al unui club care joacă în cupele europene, cu sponsori serioși, care au contracte foarte mari comparativ cu ceea ce există în fotbalul românesc... nu are logică un asemenea subiect.

Potențialul câștig este foarte mic comparativ cu pierderile care ar apărea în condițiile în care nu am avea voie să participăm în competițiile europene și să pierdem și sponsorii. Sau o parte din cei pe care îi avem”, a spus Cristi Balaj, la Ora Exactă în Sport.

La precedenta insolvență, CFR Cluj se confrunta cu probleme imense și aduna datorii de aproximativ 20 de milioane de euro.

Acum, suma se ridică la 19,5 milioane de euro, dar peste 50% din această sumă este creanța patronului Varga, care a înregistrat sub formă de împrumuturi toate sumele pe care le-a virat la club, anunță GSP.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!