FCSB Dunajska Streda Dunajska Streda - FCSB Joonas Tamm Conference League

Joonas Tamm, fundașul adus de MM Stoica, reacție de atacant veritabil în meciul cu Dunajska Streda

FCSB se duelează cu Dunajska Streda în turul al treilea preliminar Conference League. Partida poate fi urmărită LIVE TEXT pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 23:05
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 00:22

Slovacul Dominik Kruzliak vede cartonașul roșu în urma unei intervenții periculoase la unul dintre elevii lui Nicolae Dică, trimiși în luptă pentru a o învinge pe DAC.

FCSB a beneficiat de o lovitură liberă din marginea terenului. Risto Radunovici și-a așezat balonul, și-a numărat pașii și a înălțat balonul în fața porții lui Veszelinov. 

Fără fundașul central, slovacii au fost făcuți șah-mat de gruparea "roș-albastră". Mingea a sărit la picioarele lui Joonas Tamm care a șutat puternic. Lovitura spectaculoasă a deblocat tabela de marcaj în minutul 69. 

Dunajska Streda - FCSB

Echipa lui Nicolae Dică a fost categoric echipa mai bună în prima repriză

La câteva secunde de la startul reprizei secunde, Bogdan Rusu a fost surprins într-o poziție excelentă de a șuta. Fostul fotbalist de la CS Mioveni și-a numărat pașii, și-a setat ținta vizual și a lovit balonul cu șiretul, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Veszelinov. În minutul 64, "roș-albastrul" a părăsit suprafața de teren și i-a făcut loc lui Ianis Stoica.

Rusu a arătat un joc excelent în prima repriză, a fost dezinvolt și a părut că evoluează pentru trupa "roș-albastră" de o viață. S-a demarcat, a șutat și și-a ajutat colegii.

VIDEO | FCSB, imaginile bucuriei

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies