Gigi Becali alexandru pantea Conference League FCSB Stefan Tarnovanu Conference League

VIDEO EXCLUSIV $i$i Becali despre Conference League: ”Cel mai mult m-au mulțumit că am câștigat un jucător și banii primiți”

FCSB este ultima în grupă, fără victorie, și mai are de disputat în Europa o singură partidă, cu West Ham United.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 12:02
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 12:51

Deși FCSB s-a abonat la ultimul loc în grupa din Conference League, mai ales după dubla dezastruoasă 0-5 și 0-5 cu Silkeborg, Gigi Becali s-a declarat mulțumit de participarea europeană a echipei la care este patron.

La o zi după egalul 2-2 cu Anderlecht și înaintea ultimei partide din Europa, cea cu West Ham, Gigi Becali a recunoscut în direct la PRO ARENA, în cadrul emisiunii ”Ora exactă în sport”:

Pantea și Târnovanu - câștigurile echipei, 4 milioane - câștigurile lui Becali

”Sunt mulțumit că am câștigat un jucător, Pantea, de exemplu. M-a mulțumit calificarea (n.r. - în grupele Conference League)

Târnovanu e un câștig și cel mai mult m-au mulțumit banii primiți, cele 4 milioane încasate. Pe mine mă mulțumesc banii, dacă nu am bani, nu pot să mulțumesc nici jucătorii, nici pe voi. 

După aseară (n.r. - cu Anderlecht), din ce am văzut, pot spune că Compagno se bate la primele două locuri cu Kapetanos (n.r. - în topul atacanților all-time de la FCSB), poate chiar mai bun. Pe un jucător îl vezi în meciurile importante”.

VIDEO - Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Modifică setările cookies