VIDEO EXCLUSIV ”Să-l scot din echipă? Cum să-l scot?”. Becali a anunțat jucătorul care nu va lipsi din echipa FCSB-ului

Gigi Becali FCSB Malcom Edjouma Conference League Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 11:58
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 12:50

Anderlecht - FCSB s-a încheiat la egalitate, 2-2, astfel că vicecampioana României a fost eliminată matematic din grupele Conference League.

Chiar dacă nu a fost mulțumit de evoluțiile lui Malcom Edjouma, Gigi Becali spune că nu are de gând să-l scoată din echipă pe jucătorul adus de la FC Botoșani în această vară.

Inițial, prezența lui Edjouma în primul ”11” pentru următoarele meciuri a fost pusă sub semnul întrebării, având în vedere că Adrian Șut a revenit după accidentare.

Gigi Becali: ”Să-l scot din echipă pe Edjouma?”

„Să-l scot din echipă? Cum să îl scot? el trebuie să înțeleagă că trebuie să fie jucătorul care l-am crezut și văzut, am zis că am luat jucătorul minune. 

Și Dawa, știți că mi-a plăcut de el, uite, aseară nu mi-a plăcut de Dawa. Ei joacă extraordinar când vin și după se relaxează, nu mai merge. Edjouma trebuie să joace repede, nu joacă repede, e o problemă acolo la mijloc. Un gol trebuie să iei să pierzi un meci, o greșeală acolo, dacă nu joci repede...”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport

FCSB este eliminată din grupele Conference League în urma acestui rezultat. Vicecampioana României rămâne pe ultimul loc, cu 15 goluri primite, trei marcate și doar două puncte în grupă.

Joia viitoare, FCSB va întâlni West Ham pe Arena Națională. Meciul poate fi urmărit ÎN DIRECT pe PRO ARENA și VOYO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!