Gigi Becali FCSB Superliga

VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali are promisiuni că FCSB va juca în Ghencea: ”Mi-a spus 'Avem obligația și vom rezolva'”

Gigi Becali a dezvăluit că are promisiunea lui Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat (PSD), că FCSB va juca în Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 11:13
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 12:49

Anunțul a fost făcut de patronul FCSB, în direct la emisiunea Ora Exactă în Sport. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va realiza, având în vedere că Becali a încercat, în mai multe rânduri, să-și mute echipa pe stadionul celor de la Steaua, doar că acest lucru nu a fost posibil.

Gigi Becali are promisiuni din partea PSD că FCSB va juca în Ghencea!

„Vă dau o veste bună. Ieri am fost la slujbă, a fost acolo președintele PSD-ului, domnul Ciolacu. L-am salutat și a zis: domnul Becali, avem obligația să rezolva problema Stelei și vă promit, vă dau cuvântul meu, că vom rezolva problema Stelei și veți juca în Ghencea.

Am încredere, Ciolacu e un om serios, nu e agresiv. Eu cred că se va ține de cuvânt Ciolacu”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Recent, Gigi Becali a sperat ca FCSB să joace în Ghencea după ce a aflat că Mihai Tuodse este favorit pentru a prelua MApN. 

„Steaua aia adevărată, aia pe care o are Becali acum, deci FCSB. Nu sunt mare fan fotbal, dar mie mi se pare o porcărie imensă ce se întâmplă acolo.

Ai o echipă titrată, care are toate titlurile, medaliile pe care le-a luat, tot portofoliul. O dai afară şi tu ţii un stadion”, a declarat fostul premier în emisiunea Insider politic, pe 22 septembrie 2022.

Modifică setările cookies