EXCLUSIV Gigi Becali arată steagul alb după FCSB - West Ham 0-3:  ”Nu mai putem cu ei!”

Gigi Becali a oferit o primă reacție după meciul dintre FCSB și West Ham, ultimul din grupele Conference League, încheiat cu scorul de 0-3.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 10:49
Data actualizarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 12:44

Patronul vicecampioanei nu și-a criticat jucătorii, dar s-a arătat dezamăgit de faptul că englezii s-au distrat pe Arena Națională cu mai mulți tineri pe teren. Gigi Becali e convins că diferența e făcută de intensitatea antrenamentelor.

Gigi Beclai: ”Ei se distrează, noi ne dăm viața”

„Am jucat, cum să nu conteze, era vorba și de bani. Exact ce spunea acolo Ciprian Panait, o dramă a fotbalului românesc. Mi-am dat seama încă o dată că nu mai putem cu ei. Dacă ei, cu copii de 15-16 ani au ocazie de a marca gol și noi nu avem, am avut și noi acolo și nu marcăm gol în 15 minute cât joacă ei cu copii, înseamnă că nu mai putem cu ei. 

Dacă nu mai putem, ori Federația, ori statul român, ori nu știu cine, Guvernul, nu știu eu, că nu mă ocup eu de asta. Nu stau acum să mă ocup la vârsta mea să văd care e secretul, e ceva la mijloc aici, ceva ce ei fac și noi nu. Părerea mea e pregătire și antrenorat, asta e părerea mea. Pe urmă, celelalte, infrastructură tralala, nu contează, am mai făcut noi. E diferența prea mare, e prea mare, adică se distrează cu noi. 

Dacă scapă unul pe contraatac, avea șansă și mai avea puțin și dădea un gol. Ei se distrează și noi, care ne dăm viața, nu putem. Asta e neputință, de unde vine? Ori nu e pregătit, ori nu face bine antrenamente, ori nu poate organismul lui că nu are medicamentație bună și alimentație bună”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

FCSB, sub echipe din Liechtenstein și Letonia

FCSB a devenit oficial cea mai slabă echipă din Conference League, având cea mai ”subțire” linie de clasament dintre toate participantele la competiție: a terminat pe ultimul loc în grupă, cu doar 2 puncte și un golaveraj de -15 (3 goluri înscrise și 18 primite, cele mai multe din competiție).

Toate celelalte echipe de pe ultimul loc care au terminat și ele cu 2 puncte (niciuna nu a terminat cu 0 sau 1 în această ediție) au golaveraje mai bune decât FCSB: Rigas FS (Letonia), Austria Viena, Vaduz (Liechtenstein) și Shamrock Rovers (Irlanda).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!