FCSB - West Ham Conference League Risto Radunovic Conference League

GALERIE FOTO Ratare monumentală în FCSB - West Ham 0-3! Risto Radunovic nu a putut să înscrie din doi metri. Cum s-a întâmplat totul

FCSB - West Ham s-a terminat 0-3 și a fost în direct pe Pro Arena și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 00:15
Data actualizarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 00:35

FCSB a beneficiat de o lovitură de colț în minutul 90, la 3-0 pentru West Ham și cu zero șanse să mai poate face ceva în ultimul meci din grupele Conference League din această stagiune.

„Roș-albaștrii” au executat cornerul prin Florinel Coman, care l-a văzut excelent pe Darius Olaru. Fotbalistul a pasat cu călcâiul spre Risto Radunovic, care a avut timp să facă și preluare.

Muntenegreanul a ridicat scurt privirea, l-a ochit pe Areola care, în disperare, a intrat prin alunecare să intercepteze balonul. Radunovic a șutat zdravăn, dar mingea a fost respinsă de defensiva adversă.

FCSB a ratat, astfel, cea mai mare ocazie a meciului, iar tabela a rămas nemodificată: 3-0 pentru West Ham, iar „roș-albaștrii” au părăsit grupele Conference League fără victorie.

FCSB - West Ham 0-3

„Ciocănarii” au început în forță. Pablo Fornals a primit o pasă excelentă de la Benjamin Johnson și a punctat primul gol pe tabelă pentru londonezi, în minutul 40.

În partea a doua a meciului, Joyskim Dawa a reluat în proprie poartă după ce Divin Mubama a încercat să majoreze diferența pentru echipa la care și-a făcut debutul.

Același Pablo Fornals a fost încă odată periculos în fața goalkeeper-ului FCSB-ului, Ștefan Târnovanu, și a închis tabela cu un șut formidabil, la 3-0 pentru West Ham.

Ce a spus Radunovic după meci

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!