Gigi Becali FCSB Ghencea Fotbal intern

EXCLUSIV Când va juca FCSB pe Ghencea? Răspunsul direct al lui Gigi Becali 

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea, dar și despre procesul dintre echipa sa și CSA Steaua. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 09:57
Data actualizarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 09:57

Procesul dintre Steaua și FCSB, amânat din nou! Reacția lui Gigi Becali

Înalta Curte de Casație și Justiție a fixat, în cursul zilei de joi, un nou termen pentru procesul dintre Steaua și FCSB privind palmaresul: 2 martie 2023.

Asociația ”Salvați Steaua”, pro-FCSB, s-a prezentat cu mai multe comunicate publicate de MApN în care aceștia recunoșteau că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea clubului Steaua.

De partea cealaltă, Florin Talpan a acuzat că FCSB nu respectă hotărârile judecătorești care au stabilit, până acum, că echipa lui Gigi Becali nu este continuatoarea clubului din Ghencea.

"Ce șanse mici? Noi oricum am câștigat. E proces câștigat. Numai că acum e doar o chestie de o mică nuanță. O să zică că continuitatea e continuitatea și tot palmaresul. Palmaresul e numai unul. O să zică: 'Da, domnule! Și ăla e!'. Și l-am câștigat. Palmaresul nu se ștrangulează. E numai unul", a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru PRO TV

Întrebat despre momentul în care FCSB va ajunge să joace pe Ghencea, patronul echipei a răspuns direct: "Cât de curând. Acum normal, cu ce s-a văzut, mai e puțin!".

Florin Talpan: "Nu este momentul ca FCSB să joace în Ghencea"

"Rămân surprins, nu mă bag în declarațiile politice, dar pe domnul Ciolacu l-aș ruga frumos să fie foarte atent când face asemenea declarații. El nu știe că noi am fost în litigiu cu FCSB-ul, la ora actuală suntem în litigiu cu FCSB. Se crează această confuzie, nu cred că este momentul ca FCSB să joace în Ghencea până când nu se rezolvă această problemă. 

Acea declarație nu trebuia să aibă loc. Practic, se încurajează în continuare nerespectarea hotărârii Instanțelor de judecată și nu este normal. Eu m-am judecat cu FCSB-ul vreo 3-4 ani ca să recuperez o chirie pe care FCSB-ul nu o plătise la stadion.

Are litigiu la ora actuală, domnul Gigi Becali nu este de bună credință. El nu vrea să înțeleagă că marca Steaua este a Clubului Sportiv al Armatei Steaua, că numele Steaua București a fost câștigat definitiv și irevocabil de către Clubul Sportiv al Armatei Steaua", a spus Florin Talpan, pentru GSP.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!