Rares Ilie Lucien Favre OGC Nice play-off conference league Conference League

Debut cu stângul pentru Rareș Ilie în cupele europene. Nice a pierdut, iar Lucien Favre l-a scos de pe teren în minutul 64

OGC Nice s-a duelat cu Maccabi Tel Aviv în play-off-ul Conference League, scor 0-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 August 2022, 00:46
Data actualizarii: Vineri 19 August 2022, 00:45

Nice a făcut deplasarea în Israel pentru prima partidă din dubla manșă cu Maccabi Tel Aviv din play-off-ul Conference League. Francezii au jucat direct în meciul care trimite direct în grupele competiției, pe când israelienii au trebuit să joace încă din turul al doilea preliminar.

Lucien Favre a avut încredere în abilitățile lui Rareș Ilie și l-a trimis încă din primul minut în lupta cu Maccabi Tel Aviv. Cu fostul rapidist în teren, Nice nu a reușit să marcheze, iar după înlocuirea sa cu Brahimi, francezii au încasat la doar 10 minute unicul gol al meciului.

"Gimnaștii" au șansa de a reîntoarce scorul și de a se califica în grupele Conference League la ei acasă, pe Allianz Riviera. Partida se joacă joi, pe 25 august, de la 21:00. Până atunci, Nice vor face deplasarea la pe Stade Gabriel Montpied, pentru jocul din campionat cu Clermont. 

Adrian Iencsi despre Rareș Ilie: "Are calitatea de a se impune!" 

"E un băiat inteligent, îl cunosc foarte bine și cu educație specială. Chiar când îl antrenam în Liga 2 l-am întrebat dacă îl reprezintă cineva, mi-a zis că nu-l reprezintă nimeni și era foarte sigur că prin tot ceea ce face pe teren vor fi foarte mulți agenți care vor să-l semneze. Chiar spunea că tatăl lui este aproape de el în tot ceea ce face. 

A semnat cu o echipă importantă, merge într-un campionat foarte puternic, chiar dacă s-a vorbit că va fi împrumutat, eu cred că se va impune acolo. E foarte inteligent și matur. El a început să facă diferența la Rapid într-un timp foarte scurt, în Liga 1 a avut evoluții mult mai bine decât în Liga 2. De multe ori, când joci împotriva unor echipe care au calitete te exprimi mult mai greu. 

Eu cred că va fi un om de bază la echipă. E foarte dezinvolt în tot ce face, nu e o persoană emotivă. Are tupeu, în sensul bun al cuvântului, este un jucător extrem de talentat. Și are această calitate de a se impune, a se integra foarte rapid într-un mediu sănătos la cel mai înalt nivel", a declarat Adrian Iencsi la Ora Exactă în Sport, pe PRO ARENA. 

Modifică setările cookies