FCSB Andrei Vlad Conference League lot de jucatori Silkeborg - fcsb Conference League

Cum poate arăta primul "11" al FCSB contra lui Silkeborg. Bifează Andrei Vlad prima prezență în acest sezon?  

Silkeborg - FCSB se vede în direct pe PRO ARENA și VOYO.ro, joi, de la 19:45, și va fi și livetext pe www.sport.ro.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 23:57
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 23:59

FCSB a făcut deplasarea în Danemarca fără unii dintre cei mai în formă jucători.

Fără 13 jucători, îi menajează Dică și pe Târnovanu, Boboc și Oaidă?

FCSB a decolat spre Danemarca fără Andrea Compagno, Florinel Coman, Andrei Cordea, Joonas Tamm, Malcom Edjouma, Darius Olaru și Risto Radunovic, în timp ce Boban Nikolov și Billel Omrani nu se află pe lista UEFA, iar Iulian Cristea, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu și Adrian Șut se recuperează încă după accidentări foarte grele.

În ciuda acestor absențe importante, împotriva ocupantei locului al treilea în Superligaen din sezonul trecut Nicolae Dică i-ar mai putea menaja pe Ștefan Târnovanu, titularul dintre buturi, pe Valentin Crețu, om important în banda dreaptă a apărării, și pe Răzvan Oaidă, care a dus greul în fața defensivei, în absența lui Ovidiu Popescu și Adrian Șut.

Andrei Vlad, din titular indiscutabil a devenit "bancagiu" veritabil

Jucătorilor, care au căzut în dizgrația lui Gigi Becali sau nu au impresionat, după disputarea unei treimi din sezonul regulat al Superligii, li se poate oferi o șansă imensă să evolueze în cupele europene și să îl aducă pe patron la sentimente mai bune. Andrei Vlad, de exemplu, nu are nicio prezență în acest sezon, el luând loc de 18 ori pe banca de rezerve, deși în ultimele două sezoane a fost titularul indiscutabil dintre buturile FCSB.

Primul "11" probabil al FCSB:

Andrei Vlad - Radu Boboc, Joyskim Dawa, Denis Haruț, Alexandru Pantea - Marco Dulca, Eduard Rădăslăvescu - David Miculescu, Ianis Stoica, Octavian Popescu - Bogdan Rusu

Foto - Gabriel Chirea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies