VIDEO EXCLUSIV A petrecut zece ani în fotbalul danez, însă va ține cu FCSB în meciul cu Silkeborg. Ce spune de trupa lui Nicolae Dică

FCSB se va duela cu danezii de la Silkeborg, joi, de la ora 19:45, pe Silkeborg Stadium, în Grupa B a Conference League. Meciul va putea fi urmărit în direct pe PRO ARENA și pe VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 18:58
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 19:08

FCSB va fi nevoită să joace pe gazon sintetic, însă Jean-Claude Bozga, fost fundaș dreapta cu zece ani petrecuți în campionatul danez, crede că acest lucru nu va fi un impediment pentru gruparea lui Dică, ci din potrivă, îi va ajuta să-și pună în practică mai ușor tehnica.

„Nu știu dacă va fi un dezavantaj, terenul este foarte bun, e cam unul dintre cele mai bune terenuri din Danemarca, sintetic. Acum nu știu cât de mult s-au pregătit pe teren sintetic, dar dacă s-au pregătit pe teren sintetic, probabil că se vor acomoda”, este convins Bozga.

Bozga, fanul FCSB-ul la meciul cu Silkeborg

Deși șapte jucători de bază nu vor face deplasarea pentru meciul cu Silkeborg, Jean-Claude Bozga este convins că „roș-albaștrii” se pot impune, deoarece au un lot foarte valoros.

„FCSB fiind o echipă bună din campionatul nostru, jucătorii pe care îi are sunt cam de aceeași valoare. Nu ar trebui să fie o diferență mare”, a mai pus Bozga, care a ținut să anunțe că va merge la meci pentru a-i susține pe „roș-albaștri”: „Voi fi la stadion ca să o încurajez pe FCSB, normal”.

FCSB a strâns doar un punct după primele două meciuri din grupe și poate ajunge pe ultimul loc în grupă dacă va fi învinsă de Silkeborg.

West Ham United ocupă primul loc în clasament, cu 6 puncte, urmată de RSC Anderlecht, 4 puncte, FCSB, 1 punct, Silkeborg IF, 0 puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies