FCSB Kent Nielsen Silkeborg Silkeborg - fcsb Conference League

„Avem respect mare pentru FCSB!” Antrenorul lui Silkeborg îi laudă pe roș-albaștri, dar le-a găsit punctul slab 

Silkeborg - FCSB va fi joi, 6 octombrie, de la 19:45, în direct pe PRO Arena și VOYO, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 18:02
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 18:02

FCSB a obținut doar un punct în primele două meciuri din Grupa B din UEFA Conference League, după 1-3 cu West Ham și 0-0 cu Anderlecht. Iar în runda a treia, roș-albaștrii se vor deplasa în Danemarca pentru a se duela cu Silkeborg, joi, 6 octombrie, de la 19:45, în direct pe PRO Arena și VOYO, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro

Antrenorul lui Silkeborg a observat că FCSB schimbă frecvent echipa de start 

Înaintea meciului, Kent Nielsen (60 ani) a avut numai cuvinte de laudă pentru elevii lui Nicolae Dică (42 ani), pe care-i acreditează cu prima șansă de a câștiga. 

„Avem respect mare pentru FCSB. Am arătat în primele două meciuri că suntem o echipă mică, dar ne putem lupta cu fiecare dintre adversari, mai bine cotați decât noi. Ne trebuie și noroc, ne uităm cu încredere spre acest meci cu românii. Știm că suntem bine în liga internă, dar în Europa e altceva. Cred că va fi un meci spectaculos”, a declarat Kent Nielsen la conferința de presă. 

Antrenorul lui Silkeborg și-a studiat bine adversarii. A mărturisit că a urmărit meciurile FCSB-ului cu West Ham, 1-3, și Anderlecht, 0-0, și a fost încântat de prestația vicecampioanei României. Cu toate acestea, Kent Nielsen a observat că Nicolae Dică schimbă frecvent echipa de start

„Am văzut că adversarii au anunțat că nu vin cu 7 jucători, dar au alți fotbaliști de valoare în lot. Am văzut și meciul cu norvegienii (n.r. - Viking), și cu Anderlecht că schimbă frecvent primul 11.

Este dificil să speculăm, credem că va fi un duel strâns, știm că FCSB joacă la nivel de top. Noi vrem să ne ridicăm la același statut ca să ne apropiem victoria. Nu contează cine joacă, cine nu joacă. Nu credem că ar fi un dezavantaj pentru noi să jucăm pe iarbă, la retur. În Scandinavia sunt multe suprafețe ca ale noastre”, a mai precizat Kent Nielsen. 

Modifică setările cookies