VIDEO EXCLUSIV Nicolae Dică, avertizat înaintea duelului cu Silkeborg! Care ar putea fi principala armă a danezilor în meciul cu FCSB

FCSB întâlnește formaţia daneză Silkeborg, joi, de la ora 19:45, pe Silkeborg Stadium, în Grupa B a competiţiei de fotbal Europa Conference League. Meciul va putea fi urmărit în direct pe PRO ARENA și pe VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 18:11
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 18:48

Jean-Claude Bozga, fost fundaș dreapta cu zece ani petrecuți în campionatul danez, îi avertizează pe cei de la FCSB că le va fi greu să se impună în Danemarca, deoarece Silkeborg este o echipă greu de învins pe teren propriu.

Bozga le atrage atenția „roș-albaștrilor” că Silkeborg este genul de echipă care pleacă foarte bine pe contraatac și te poate pedepsi în orice moment de neatenție.

„O echipă care paseaza foarte bine, o echipa care pleacă bine pe contraatac și o echipă căreia îi place să țină mingea sub control, să aibă posesia.

Nu neapărat că sunt de speriat, o echipă tânără, o echipă care își dorește mult, că au plecat mulți jucători de la Silkeborg. Echipă care pasează bine, greu de învins acasă”, a spus Jean-Claude Bozga la PRO ARENA.

Un ucrainean va conduce jocul de la centru

Arbitrul ucrainean Mikola Balakin va conduce meciul pe care FCSB îl va susţine în deplasare cu formaţia daneză Silkeborg, joi, de la ora 19:45, pe Silkeborg Stadium, în Grupa B a competiţiei de fotbal Europa Conference League, potrivit site-ului UEFA.

Arbitri asistenţi au fost nominalizaţi Viktor Nîjnik şi Oleksandr Korniko, iar al patrulea oficial va fi Iaroslav Kozik.

Balakin (31 ani) va conduce în premieră un joc al unei echipe româneşti.

West Ham United ocupă primul loc în clasament, cu 6 puncte, urmată de RSC Anderlecht, 4 puncte, FCSB, 1 punct, Silkeborg IF, 0 puncte.

Modifică setările cookies