VIDEO EXCLUSIV Gâlcă nu a fost surprins de rezultatul din Silkeborg - FCSB și anunță: ”Vor avea meci greu și la București”

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 22:31
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 22:31

Constantin Gâlcă (50 de ani), fostul antrenor al celor de la FCSB și un bun cunoscător al fotbalului din Danemarca, unde a antrenat-o pe Vejle, nu a fost surprins de rezultatul meciului cu Silkeborg.

Chiar dacă FCSB a pierdut la scor, 0-5, Gâlcă spune că vicecampioana va avea probleme cu Silkeborg și în retur, unde Gigi Becali a anunțat că va arunca în joc titularii, lăsați acasă pentru meciul cu Danemarca.

Costel Gâlcă: ”FCSB va avea meci greu și la București”

„Nu m-a surprins rezultatul, FCSB s-a prezentat cu o echipă care nu are experiență pe plan european, sunt mulți jucători noi, transferați recent. Silkeborg a promovat acum doi ani de zile, dar repet, e altceva să ai un antrenor de patru ani. E greu pentru un antrenor să te duci cu o echipă fără experiență. 

Dacă nu ai jucători care au jucat la un nivel, mă uit la Miculescu, e jucător foarte bun, pentru viitor, dar nu poți să ai pretenții acum să facă ceva, poate în sezonul următor, după ce se adaptează. Vor avea meci greu și cu Silkeborg și la București. 

Mă gândesc că va fi și ambiția lor de a demonstra că a fost o zi proastă, un meci prost, să sperăm că vor câștiga, e important pentru fotbalul românesc”, a spus Gâlcă, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

După această partidă, FCSB a rămas pe ultimul loc în grupe, cu un singur punct, cel mai slab atac (un gol marcat), dar și cea mai slabă apărare (opt goluri primite).

Clasamentul Grupei B: 

1. West Ham - 9 puncte

2. Anderlecht - 4 puncte

3. Silkeborg - 3 puncte

4. FCSB - 1 punct

VIDEO - Rezumatul partidei Silkeborg - FCSB 5-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!