Neymar Bild Campionatul Mondial din Qatar Richarlison CM 2022

„Tipul ăsta e un idiot!” Un fotbalist din naționala Braziliei, reacție dură în scandalul dintre Neymar și publicația Bild

Richarlison (Brazilia), ieșire nervoasă înainte de debutul la Campionatul Mondial din Qatar, după ce Bild l-a criticat pe Neymar.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 23:03
Data actualizarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 23:09

Atacantul de la Tottenham, Richarlison, a oferit un răspuns dur pentru publicația germană, care l-a acuzat pe Neymar de „exces de aroganță”, pentru că s-a afișat într-un costum pe care avea șase stele (și nu cinci) deasupra siglei Braziliei, înainte de sosirea în Qatar.

Mesajul pe care Neymar a vrut, probabil, să-l transmită a fost acela că Brazilia este pregătită să câștige cel de-al șasele titlu mondial din istorie. Sud-americanii su cinci Cupe Mondiale în palmares: 1958, 1962, 1970, 1994 și 2002.

Publicația Bild, atacată de Richarlison

Richarlison i-a taxat pe nemți a spus despre aceștia că sunt aroganți și l-a numit idiot pe jurnalistul care a scris despre Neymar.

„Nemții sunt aroganți. Suntem doar niște visători. Visăm la a șasea stea și o vom obține, fie că vor sau nu. Tipul ăla de acolo este un idiot, pentru că l-a numit pe Neymar egoist. Nu știu cine este jurnalistul, dar nu-mi pasă”, a spus Richarlison, potrivit as.com.

Modifică setările cookies