VIDEO EXCLUSIV Jurnaliștii nemți, la picioarele suporterilor tricolori. Momentul care le-a creat "piele de găină"

Bild EURO 2024 Romania Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 09:11
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 09:25

România a debutat cu dreptul la EURO 2024, competiție transmisă în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. 

Naționala pregătită de Edward Iordănescu s-a impus cu scorul de 3-0 în meciul cu Ucraina și a luat o opțiune importantă pentru calificarea în optimile de finală ale turneului final. 

România a făcut un meci tactic perfect şi s-a impus prin golurile marcate de Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57).

Jurnaliștii de la Bild, impresionați de suporterii români

Partida de la Munchen a oferit spectacol atât pe teren, cât și în tribune. Peste 30.000 de suporteri au fost prezenți pe Allianz Arena și alte mii au urmărit partida din zonele special amenajate în oraș. 

Spectatorii neutri de la meci, printre care și jurnaliștii de la Bild, au fost impresionați de atmosfera creată pe celebra arenă din Munchen.

"Fanii României îți fac pielea de găină", au titrat nemții, explicând gestul făcut de suporterii tricolori. 

"Înaintea meciului, emoțiile au fost mari. Ucrainenii, care joacă primul lor turneu major de la atacul Rusiei din 2022, au avut lacrimi în ochi atât pe teren, cât și în tribune, în timp ce s-a intonat imnul lor național. Jucătorii au intrat pe teren înfășurați în drapeluri ucrainene.

Apoi momentul a devenit emoționant în blocul suporterilor români aflați pe stadionul din München. Cei aproximativ 40.000 de fani au scandat zgomotos 'Ucraina! Ucraina!' și s-au solidarizat cu țara vecină. Piele de găină!", au notat ceid e la Bild.


EURO 2024 | Rezumat România - Ucraina 3-0 pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!